Al vanaf jonge leeftijd wist ik precies wat ik later wou worden; schrijfster! Gezegend met een ruime fantasie en een onstilbare honger naar informatie, rolden verhalen en werkstukken van de lopende band. Toen ik ging studeren aan de Universiteit van Utrecht leerde ik gedegen onderzoek te doen in specialistische onderwerpen en op academisch niveau te schrijven in zowel Nederlands als Engels. Naast mijn studie ben ik werkzaam geweest als bestuurslid en redacteur bij wetenschappelijke stichting A.G. van Hamel. In deze periode heb ik met veel plezier meegewerkt aan colloquia, tentoonstellingen, interviews en het schrijven, redigeren en vertalen van artikelen.

Na mijn studie ben ik gaan werken als redacteur bij de NPO waar ik mij bezighield met het verzamelen, redigeren en schrijven van teksten voor de Nederlandse tv-gidsen. Hierna ben ik gaan werken voor de programming afdeling van tv-zender TLC bij Discovery Networks, waar ik verantwoordelijk was voor de zenderstrategie, uitzendschema’s, het opzetten van thematische acties en het schrijven van promotionele teksten voor nieuwe programma’s.

Daarnaast heb ik aan verschillende opdrachten gewerkt op het gebied van redactie, verslaggeving en organisatie. Omdat ik me nog meer op het schrijven wil richten volgde al snel de stap om als zelfstandig tekstschrijver en redacteur te starten en ben ik op deze website online magazine Ripple gestart. In Utrecht woon ik samen met mijn man en twee katten en in mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met lezen, muziek, films, koken, (pastel)tekenen, architectuur, fotografie, reizen en ben ik mijn eerste roman aan het schrijven.

Bekijk hier mijn Curriculum vitae en Linkedin profiel